To sva midva,
Melanie in Gašper

 

Z nekaj besedami?

Ljubezen, fotografija, stari avtomobili.

 

No, tako se je vse začelo.

Sprva je nastala ljubezen do fotografije, pri obema že od otroštva, tako zelo, da sva se celo šolala v tej stroki.

 

Kasneje je prišla ljubezen, skupaj sva se podala na najino pot in ugotovila da imava veliko skupnega. Zato je leta 2020 padla ideja o odprtju “popoldanskega sp-ja”, najina odskočna deska ustvarjanja in podjetniške poti.

 

Aja! Avtomobili! No, sva ljubitelja vsega starinskega, še sploh pa avtomobilov. Če nisva za fotoaparatom, v službi ali kje v naravi, sva pa v delavnici. Imava dva VW hrošča, najina spremljevalca, najini “luknji brez dna”, najina svoboda.

 

Če nisva cela od “šmira” po delu na najinih avtomobilih, pa naju najdete še kje v krogu prijateljev, doma na kavču (ja, sploh med korono) ali pa kje na kakšnem travniku, saj sva oba ljubitelja živali (če pripeljete na fotografiranje še kakšnega vašega kosmatega štirinožnega prijatelja nama boste polepšali dan, resno).

 

Zakaj vse to piševa?

 

Tudi midva sva rahlo živčna če naju kdo fotografira, če koga ne poznava, je vse še bolj zapleteno.

Zato vema kako je, če ste prvič pred objektivom. Najina misija je, da se spoznamo in v tistih trenutkih, ki bodo zabeleženi za večno, naredimo nekaj prekrasnega.

 

Ampak kaj je najpomembnejše?

Spontanost.

 

Na fotografiranju bova lovila vse vaše pristne trenutke, nagajiv smeh, medvedji objem, solze sreče, poljub na čelo, stisk roke …

Upava, da bova lahko del vaše zgodbe za vedno vtisnila v brezčasen medij – fotografijo.

 

–  Te fotografije so nastale izpod rok čudovite
Tjaše Oman (Omanova photography) –